Lægens Bord


Nedenstående brev er skrevet af Lasse Eierdal og sendt til "Lægens Bord" i begyndelsen af 2004. Danmarks Radio har, så vidt vides, indtil videre valgt ikke at behandle emnet i deres program.

Emne.: Virus på balancenerven / Alternativ behandling

Kære DR Læge

Vi følger tit dit program og synes at det er meget spændende!! Jeg skriver til dig fordi min kæreste (Mia) for ca. 2 år siden fik stillet diagnosen "Virus på balance nerven".

Behandlingen af dette er at man skal holde sig i ro indtil det går over. I hendes tilfælde gik der hele 7 måneder, hun mistede sit job pga. af sygdommen. For ca. 1½ år siden blev hun så gravid og virusen forsvandt midlertidigt.
Hun blev ekstremt svimmel når vi f.eks. var ude for at handle og oplevede at alt kørte rundt omkring hende. Faktisk var det så slemt at hun (uden at have drukket noget berusende) følte at hun var beruset. Det var en stor lidelse både for mig og for hende, da hun jo ikke kunne stå oprejst ret længe ad gangen.

Umiddelbart efter fødslen vendte den skrækkelige sygdom tilbage og igen fik hun konstateret "Virus på balancenerven". Denne gang ville vi dog ikke acceptere at man bare skulle vente til det gik over.
Hun blev derfor sendt til en ørelæge, der konstaterede at hun ikke fejlede noget i øret. Vi fik bestilt tid på neurologisk afd. på Glostrup sygehus, hvor hun gennem gik en større undersøgelse, der ligeledes ikke viste nogen tegn på problemer med balancen.

Så blev jeg lidt træt af det danske system og søgte derfor, via internettet, oplysninger om sygdommen. Det viste sig at det var en diagnose, som man stillede når man ikke kunne finde på andet og som højst sandsynligt kom af den berømte sygdom stress. Da min kæreste jo gik på barsel og (kun) havde med de almindelige dagligdags ting at gøre, mente jeg ikke at det kunne skyldes stress.

Jeg ved at mange mennesker får stillet diagnosen "Virus på balancenerven", så jeg søgte endnu en gang, for jeg kunne godt se at hvis hun ikke kunne passe vores, nu 5 mdr. gamle baby, ja så ville jeg også inden for kort tid miste mit arbejde.
Jeg faldt så over en terapi, som jeg ikke havde hørt om før og som viste sig at være den helt rigtige løsning, både når vi taler stress, Virus på balancenerven, piskesmældsskader og andre lignende sygdomme. Terapien hedder "Kranio Sakral terapi". og blev opdaget af en Amerikansk læge. Det handler om at menneskets skelet, ligesom resten af kroppen, har en puls som er en del lavere end hjertets puls. Jeg mener at det er ca. 6-12 slag pr. minut.
Terapien foregår ved at man under fuld bevidsthed trykker meget let ca. 5 g. nogle bestemte steder på kroppen i ca. 1 time.
Se dette link www.kst-ruth.dk som forklarer mere dybdegående om terapien.

Det var en fantastisk oplevelse, både for mig og min kæreste, da hendes udefinerbare "sygdom", i løbet af få dage og kun 1 behandling forsvandt.

Det er mig en gåde at man i det danske system ikke henviser til den slags alternativer eller anerkender dem som almindelige behandlingsformer, og at man selv skal hoste penge op for at blive helbredt. Dette er naturligvis kun bemyndet på systemet.

Jeg håber at dette kan hjælpe andre med samme symptomer, og at du vil være med til at formidle budskabet om en yderst effektiv, særdeles pålidelig og blid behandling. Vi har ikke set skyggen af problemer med balancen siden.

Med venlig hilsen

Lasse EierdalCopyright 2002-2008 © KST-Ruth
Skriv til webmaster med dine kommentarer.