Historier fra Behandlede Klienter

Marcus

Hjernerystelse åh nej!

Michelle Weis spiller på kvindelandsholdet i ishockey og er vant til at få knubs på banen. Efter en hård infight lå hun med hovedpine og kiggede op i loftet. Noget måtte hun gøre.
Læs hele hendes oplevelse her...

Foreslået af Neurologen

Mere end 2 år efter, at en løs hund løb ud foran min cykel, og hvor jeg pådrog mig en hjernerystelse/piskesmæld, er jeg nu endelig, efter karniosakralterapi hos Ruth, næsten fri af daglig svimmelhed, og smerter i hoved og øreregion. Læs Kirsten Hansens historie her...

Ondt i lænd, hofter og ben

Karin Larsen havde efter mange år på arbejdsmarkedet med dårlige arbejdsstillinger fået ondt i lænd, hofter og ben.
Efter mange andre behandlingsforsøg kom hun til Ruth
Læs hele hendes historie her...

Marcus

Kolik?

Marcus kom til verden efter en lang fødsel og hans højre skulder var meget medtaget.
Efter første behandling var skulderen allerede i bedring og det var fascinerende at se den opmærksomhed og koncentration drengen lyste af, så snart Ruth rørte ved ham ved den anden behandling.
Læs hele hans historie her...

Åbent Brev Til Ruth

Anna Szulc bor i Norge og arbejder inden for sundhedssektoren.
Diagnosen "Virus på Balancenerven" bliver også stillet i Norge og som i det offentlige system i Danmark er "tiden læger alle sår" det bedste bud på lindring.
Anna fandt Ruths hjemmeside og fik en behandling da hun var i Danmark i påsken 2006.
Læs hele hendes brev her...

Birgit Philipp

KST mod stress

Som et lyn fra en klar himmel fik advokat Birgit Philipp for et par år siden et meget voldsomt svimmelhedsanfald - verden snurrede vildt rundt, hun kunne ikke holde sig oprejst og følte, at der ikke var ilt nok i den restaurant, hun sad i.
Anfaldene dukkede op hyppigere og hun var i kontakt med en psykolog og en stress-klinik, som var gode sparringspartnere, men som ikke kunne tilbyde en egentlig behandling. Allerede efter første KST-behandling kunne hun mærke en stor ro i kroppen og i dag er hun på toppen igen.
Læs hele hendes fortælling her...

Arbejdsskade

Elektriker Lars Egholm pådrog sig en arbjedsskade på en stor byggeplads i 2003. Han havde mange smerter i ryggen og nakken og ofte en voldsom hovedpine
Det viste sig at to led i rygsøjlen var slået skæve. Efter adskillige behandlinger af forskellige fysioterapeuter var resultatet det samme: Hovedpinen forsvandt, men kom hurtigt tilbage.
Læs hvad KST gjorde for ham...

Familien

De bedste Minutter

Løsningen på vores datters baby kolik-problem tog 3-5 min og har forandret vores datter og vores hverdag, så vi nu har meget mere overskud og kan nyde vores lille familie.
Læs hele hendes historie her...

Mit brev til "Lægens Bord"

Mia fik mange problemer, da hun blev ekstremt svimmel. Hun fik stillet diagnosen "Virus på Balancenerven" og måtte finde sig i at vente 7 måneder før det gik væk. I mellemtiden havde hun mistet sit arbejde.
Da problemerne vendte tilbage fandt kæresten løsningen til hende i KST. Det har han beskrevet for Danmarks Radios "Lægens Bord".
Læs hele hans brev her...

Ulla Geier

Væk med Lændesmerterne

Sygeplejerske Ulla Geier, 31, fik i 1989 en fibersprængning i ryggen, og har siden haft problemer med smerter i ryggen og lænden. Flere gange har hun været sengeliggende i op til to uger, og en enkelt gang været indlagt.
Efter en kort prøvebehandling i 2002 var smerterne væk, og hun kunne igen gå uden at halte.
Læs hele hendes historie her...KST Som Supplement Til Anden Behandling

Efter længere tid med højt arbejdspres og lange arbejdsdage begyndte Alex at få symptomer som koncentrationsbesvær og en følelse af udbrændthed. Dertil kom at han blev påkørt bagfra, hvor han pådrog sig en piskesmældskade.
Ud over at KST har midsket problemerne relateret til stress, har han oplevet at kiropraktorbehandlingerne virker bedre, da muskelspændingerne er væk.
Læs hele hans historie her...


Julen 2002 Bliver En Jeg Aldrig Glemmer

En tilfældig søndag eftermiddag først i december 2002 oplever Jesper at hans højre side i ansigtet er helt lammet. Med udsigt til at skulle vente op til seks måneder på at det skulle fortage sig, kontaktede han Ruth.
Efter to KST behandlinger kunne Jesper igen lukke sit højre øje og bevæge sin mund.
Læs hele hans historie her...


Virus på Balancenerven

Da Hanne vågnede op en morgen og var meget svimmel lød lægens diagnose på "Virus på Balancenerven".
Tre måneder senere kunne hun gå på arbejde igen, men svimmelheden kom tilbage med jævne mellemrum.
Efter nogle KST behandlinger var det dog slut med at være svimmel.
Læs hele hendes historie her...
Copyright 2002-2014 © KST-Ruth
Skriv til webmaster med dine kommentarer.