Alex René Tomkiewicz Skriver


Nedenstående historie er skrevet af IT konsulent Alex René Tomkiewicz, November 2002.

KST Som Supplement Til Anden Behandling

Som IT konsulent har jeg gennem flere år været udsat for og opbygget stress.

Lange arbejdsdage, arbejdspres, travlhed, tunge opgaver, frustrationer, omskiftelighed og den konstante opgave med at holde sig opdateret har gennem flere år bygget sig op til kroniske symptomer som f.eks træthed, koncentrationsbesvær og en følelse af udbrændthed. Desuden var privatlivet heller ikke uden problemer.

Dertil kom at i starten af 2002 blev jeg påkørt bagfra i min bil og fik en mindre piskesmældskade. Og selvom det ikke var nogen stor skade, medførte det alligevel tilbagevendende brændende smerter i nakken.
Dette påvirkede hele mit velbefindende både psykisk og fysisk. Selvom jeg havde hørt om og kendt mennesker med en piskesmældskade fandt jeg ud af at man kun dårligt kan forstå problemet medmindre man har prøvet det.

Selvom jeg altid har forsøgt at passe på mit helbred, havde jeg alligvel nu nået en kritisk masse. Jeg havde store problemer i form af smerter, uoplagthed og en udpræget følelse af udbrændthed.
Jeg fik gentagne kiropraktorbehandlinger som også hjalp udmærket på selve piskesmældskaden. Men jeg fik desværre også et par tilbagefald især på grund af muskelspændinger.

Efter et halvt år med disse problemer, opdagede jeg Kranio-Sakral Terapi og da mange af de ting som denne type behandling kunne hjælpe på svarede nøjagtigt til mine problemer, besluttede jeg at prøve dette. Og det har virket over al forventning!
De stressrelaterede problemer og symptomer er mindsket i udpræget grad og det bliver bedre for hver behandling. Generne fra piskesmældskaden er også blevet væsentlig mindre og samtidig har det gjort at kiropraktorbehandlingerne har hjulpet meget bedre eftersom at der ikke længere opstår muskelspændinger efter kiropraktorbehandlingen.
Jeg har fået væsentlig mere energi igen og en motivation til generelt at ændre og forbedre min livsstil.

Alt i alt er jeg kommet til at føle mig som et helt nyt menneske (!) og jeg kan varmt anbefale Kranio-Sakral Terapi som behandling eller supplement til andre behandlingsformer.Copyright 2002-2008 © KST-Ruth
Skriv til webmaster med dine kommentarer.