Lars Egholms Arbejdsskade


Nedenstående forløb er skrevet af Lars Egholm i april 2006.

KST mod Arbejdsskaden

Det hele startede en dag i juli 2003 hvor jeg pådrog mig en arbejdsskade.

Jeg arbejde som elektriker på en stor byggeplads. For at udføre mit arbejde den dag, skulle jeg bruge en lift. Liften var parkeret lige under døråbningen. Jeg slog uheldigvis hovedet lige op i dørkarmen da jeg skulle op i liften. I løbet af dagen fik jeg mere og mere ondt i ryggen, og op i nakken, men regnede med, at det bare var slaget og jeg nok bare skulle hjem og slappe lidt af.
Næste morgen da jeg stod jeg ud af min seng, kunne jeg godt mærke, at jeg ikke havde det godt i nakken/ryggen. Jeg tog på arbejde alligevel, men efter ca. 1 time var jeg så svimmel, og havde så ondt, at jeg måtte tage hjem fra arbejde og direkte til lægen.

Lægen sagde, at jeg skulle tage hjem og slappe af, og for smerterne kunne jeg bare tage nogle almindelige hovedpinepiller. Efter endnu et lægebesøg fik jeg besked på at blive hjemme i 14 dage. Efter disse 14 dage var smerterne ikke blevet bedre, og jeg blev henvist til en fysioterapeut. Ligeledes havde jeg en voldsom hovedpine.
Fysioterapeuten konstaterede at min rygsøjle havde 2 led som var slået skæve. Efter 8 eller 9 behandlinger opgav den første behandler. Den anden behandler gav mig ca. lige så mange behandlinger men det var mere kiropraktik.. Den 3 behandler kunne ellers nok tage fat, og gav mig omkring 15 behandlinger, men så var jeg ikke godkendt til flere behandlinger (ifølge arbejdsskadestyrelsen som betalte mine behandlinger). Nu skulle jeg selv betale og kunne derfor selv vælge behandlingsform. Efter hver behandling forsvandt min hovedpine, men den vendte atter tilbage.

Jeg havde hørt om Ruth (kranio sakral terapi) gennem min kone som med held havde prøvet hende pga. ondt i ryggen, så det ville jeg nu prøve. (Desværre havde jeg ikke mulighed for at vælge denne behandlingsform så længe min arbejdsskadesag blev behandlet).
Hold da op! Det skulle jeg have gjort for længe siden i stedet for at forsøge med fysioterapi. Min rygsøjle kom på plads efter kun tre behandlinger!!!!

Efter første behandling forsvandt min hovedpine, men jeg var meget øm i ryggen/nakken ca. 3-4 dage efter. Efter 14 dage var min ryg blevet skæv igen (betydeligt fremskridt at behandlingen holdt så længe), og så måtte jeg søge behandlingen hos Ruth igen. Anden gang holdt behandlingen ca. 2 måneder, og tredje gang et halvt år.

Jeg må indimellem behandles når jeg får hovedpine og ligeledes ondt i nakken/ryggen, men der er ca. 8 måneder mellem behandlingerne.
I alt har jeg fået 11 behandlinger på disse 3 år.

Jeg har pådraget mig en arbejdsskade som jeg aldrig kommer af med, men med Ruth´s behandlingsform kan jeg leve med den og have en normal hverdag.Copyright 2002-2008 © KST-Ruth
Skriv til webmaster med dine kommentarer.