Jesper Houstrup Fortæller


Nedenstående historie er skrevet af Jesper Houstrup, 31 år i januar 2003.

Julen 2002 Bliver En Jeg Aldrig Glemmer

I Starten af december 2002, faktisk den første weekend, en søndag eftermiddag:

Pludselig kunne jeg ikke lukke mit højre øje, hvorefter jeg kiggede mig selv i spejlet og opdagede at jeg faktisk ikke kunne bevæge mine ansigtsmuskler i højre side af ansigtet.
Jeg blev meget forskrækket og valgte at tage på skadestuen for at blive undersøgt. De indlagde mig til observation og natten igennem blev der taget diverse prøver, og blodprøver for at finde en årsag til denne pludselige hændelse.

Prøv at forestille jer en masse tanker der gik gennem hovedet på mig!
Først frygtede jeg det kunne være en blodprop eller en knude i hjernen, men det var for tidligt syntes jeg - kun 31 år (en mand i sin bedste alder).

Næste morgen kom resultatet så: "Facialisparese." - (En nerve i klemme.) Den nerve som løber bagved mit højre øre og som styrer alle musklerne i ansigtet.
Jeg fik at vide, at der kunne gå alt fra 3 uger til 6 måneder før det gik væk, hvis der gik 6 måneder var der risiko for varig men. Det eneste jeg kunne gøre var at vente på at det gik over igen.

Den besked kunne jeg ikke acceptere; så igennem en arbejdskollega fik jeg nummeret til en Kranio-Sakral Terapeut: Ruth. Jeg ringede og fik aftalt en tid.
Hun sagde til mig, at hun først ville se på mig inden hun ville vurdere om hun kunne gøre noget. Som sagt så gjort.

Efter min første behandling kunne jeg mærke at det virkede i baghovedet på mig.
Efter min anden behandling kunne jeg mærke fremskridt. Jeg kunne bevæge min mund og næsten smile normalt igen, mit øje kunne jeg lukke og min næse kunne jeg rynke igen.

Så efter tre ugers lammelse i højre side af ansigtet gjorde 2 behandlinger, af ca. 1 times varighed hver, at jeg næsten er mit "gamle jeg" igen.
Man lærer virkelig at sætte pris på de ting man har, for det kan hurtigt forsvinde igen.

Copyright 2002-2008 © KST-Ruth
Skriv til webmaster med dine kommentarer.