Michelle Weis siger


Nedenstående er skrevet af Michelle Weis i 2016.

Hjernerystelse åh nej!

Marcus Jeg er på trods af min unge alder (18 år) vant til at have ondt i kroppen efter diverse forskellige skader, som ikke kan undgås, når man er en meget aktiv ishockeyspiller og har spillet i mange år.

Gennem årene er der kommet mere og mere fokus på de langtidsvirkninger, det har haft for nogle af mine med og modspillere, som er blevet ramt af hjernerystelse og som for nogen har betydet, at de måtte sige farvel til ishockeyen.

Jeg er nu selv blevet ramt. En lørdag aften spillede jeg kamp og kom som jeg har gjort så mange gange tidligere i infight i banden og faldt – denne gang så uheldigt, at jeg slog mit hoved. Jeg vidste straks, at alt ikke var som det skulle være og forlod kampen.

Efter at have ligget og kigget op i loftet i en uge uden og foretage mig noget, var hovedpinen og trætheden overhovedet ikke blevet bedre. Da jeg stod overfor både DM og VM indenfor en relativ kort periode måtte jeg gøre noget og fik via en holdkammerat anbefalet Kranio Sakral Terapi.

Jeg fik en tid hos Ruth allerede dagen efter og var ret ”overrasket” over, at jeg allerede efter første behandling kunne mærke en klar forskel. Efter anden og tredje behandling var den evige hovedpine forsvundet og selv om jeg ved, at jeg stadig skal lytte til kroppen, føler jeg mig overbevist om, at jeg kommer til både DM og VM.

Copyright 2002-2016 © KST-Ruth
Skriv til webmaster med dine kommentarer.