Miriam Horstmann Fortæller


Nedenstående er skrevet af Miriam Horstmann i 2009.
Rasmus

En behandling der virker

Rasmus fik en lidt hård medfart til verden da han stod fast i mit bækken.
Derfor blev han taget med kop, ved kejsersnit efter at jeg i to timer havde forsøgt at presse ham ud.
Da han var 6 dage gammel begyndte han på en utrøstelig gråd der kunne vare i mellem 2 til 14 timer i døgnet, kun afbrudt af amning og natten, hvor han sov.
Konklusionen var hurtigt at han havde kolik, så vi startede med det samme op med at finde en løsning. Da han var 11 dage gammel prøvede vi zoneterapi og kiropraktor. Med i alt 6 behandlinger og ingen resultater var vi ved at være desperate i det lille hjem.

Vi hørte om Kranio Sakral Terapi fra en ven og tænkte at det var værd at prøve.

Da Rasmus så var 6 uger gammel fik han første behandling hos Ruth. Her fortalte hun at Rasmus var spændt i højre side af nakken, og slap i musklerne i venstre side.
Hans krop lå formet som en banan da han spændte så meget i den ene side. Spændingerne gik ligeledes i maven og gav smerter der. Denne tilstand var kommet af at stå fast i mit bækken.
Under de første behandlinger var Rasmus urolig og det virkede som om, at der var noget der generede. Efter behandlingerne tog han sig en god lur, og det var som om at kroppen slappede bedre af.

Rasmus
Allerede efter 2 behandlinger med små lette tryk, var skrigeturene færre og han blev rettet ud, så han lå lige.
Som dagene gik op til næste behandling begyndte hans krop at spænde og han begyndte at blive urolig igen. Der kunne vi virkelig se hvordan behandlingen gjorde underværker:
Der var stor forskel i hans kropsform dagen før og dagen efter en behandling.
Da Rasmus blev 8 uger var skrigeriet helt stoppet og bananformen mindre tydelig. Vi har så fortsat behandlingerne, men med længere tid i mellem, eftersom han stadig er lidt spændt i nakken. Dog er vi helt fri for skrigeriet og bananformen. Nu ligger han og pludrer under behandlingerne og tager sig så en god lur bagefter.
I dag har vi en glad lille dreng, der uden Ruths hjælp stadig ville have ondt i nakken, hvilket han højst sandsynligt ville døje med resten af sit liv.

Vi er glade for at vi ikke ”bare” lod tiden gå sin gang, som der ofte nævnes ved skrigeture, men i stedet tog affære…

Vi vil til hver en tid anbefale KST og Ruth som behandler. Den rolige, venlige og effektive behandling er til gavn for såvel børn som voksne.

Copyright 2002-2008 © KST-Ruth
Skriv til webmaster med dine kommentarer.