Karin Larsen Fortæller


Nedenstående er skrevet af Karin Larsen i 2008.

Ondt i lænd, hofter og ben

Jeg er ikke så høj, så det giver sig selv, at jeg aldrig har haft de bedste vilkår på mine arbejdspladser, de har aldrig passet til min højde.
Det har givet nogle skader på min krop og med tiden nogle voldsomme smerter.

Jeg blev henvist til kiropraktor og gik der i over et år, så måtte jeg stoppe mit arbejde, da det var i et køkken med høje borde og tunge løft. Jeg kunne ikke gå mere end 30 m. så måtte jeg sidde. Det kunne jeg ikke byde arbejdskollegerne at tage hensyn til.
Jeg fik så en henvisning til en fysioterapeut, der gik jeg 3 gange om ugen i 3 måneder, så 2 gange om ugen og i de sidste 5 måneder 1 gang om ugen. Så en dag hvor alt så sort ud, kom min nabo og spurgte om jeg havde tænkt på, at prøve Kranio Sakral Terapi.
Hun fortalte hvad det var, og da jeg havde sundet mig lidt, fik jeg taget mig sammen og ringede til Ruth Lorckmann for at aftalte en tid.

Jeg var lidt spændt på, og en smule bange for, hvad der nu skule ske.

Min mand tog ud til adressen og gik turen, for at tælle hvor mange skridt der var fra stationen og hen til Ruths adresse. Med mine skridt blev det til ca. 1000, så jeg måtte holde hvil 4 gange og det sidste stykke græd jeg, så mange smerter havde jeg.
Da jeg så havde fået KST-behandling i en time, kom jeg ud til min mand, som ventede udenfor og havde brugt tiden til at handle lidt ind.
Han kunne straks se en stor forandring i mit ansigt, og jeg havde nu kun et stop på vejen tilbage til stationen.

Derefter er det gået jævnt fremad. Jeg har nu prøvet at gå 20 dage på grund af ferie, men en så gammel skade på kroppen, bliver ikke rettet op på nogle enkelte behandlinger.

Jeg skal ud til Ruth igen - og jeg glæder mig til det - for jeg kan mærke, at jeg får det bedre og bedre for hver gang.

Så er du opgivet andre steder, så prøv KST behandling hos Ruth og du vil spare dig selv for mange smerter. Jeg vil stadig gå til Kranio Sakral Terapi behandling hos Ruth Lorckmann og holde det ved lige, for var jeg ikke kommet ud til Ruth, havde jeg ikke kunnet gå i dag, for smerterne.

Karin Larsen (66 år)

Copyright 2002-2008 © KST-Ruth
Skriv til webmaster med dine kommentarer.